betalen op rekeninG

*** ALLEEN OP AFSPRAAK ***

Geachte gast,

U heeft met ons afgesproken om op rekening te betalen. Om dit goed te laten verlopen, verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen. Wij willen u daarbij wijzen op onze betalingsvoorwaarden zoals vermeld onderaan dit formulier.


Betalingsvoorwaarden Restaurant Mauresque
Het versturen van een rekening is slechts een extra service wat ons restaurant verleent. Wij vragen daarom begrip om onderstaande ‘spelregels’. Indien dit voor u niet haalbaar is, verzoeken wij u na afloop van uw bezoek contant, met pin of Mastercard/Visa te betalen. U kunt uw factuurgegevens hieronder invullen.  Wij versturen de factuur aan de hand van de door u verstrekte gegevens, daarom verzoeken wij u dit formulier in te vullen zoals uw administratie het graag ziet aangeleverd.


Als u ons formulier invult, accepteert u de betalingsvoorwaarden van Restaurant Mauresque, te weten:

  • Betalingstermijn van 14 dagen.

  • Het verstrekken van de juiste factuurgegevens en interne verwerkingscodes.

  • Let op: bij een bedrag onder de 75 euro, rekenen wij 10 euro administratiekosten. Wij versturen de factuur aan de hand van de door u opgegeven adresgegevens en eventueel uw interne boekingscode.

  • Bij de eerste betalingsherinnering, en/of indien er om interne verwerkings- of andere redenen een factuur opnieuw moet worden gemaakt, rekenen wij 17.50 administratiekosten.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze heeft u op de bevestiging gelezen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.


Restaurant Mauresque
BTW nr: NL 855988046 B.01
KVK: 65120205
IBAN: NL87 ABNA 0502 550 368
BIC/SWIFT : ABNANL2A


INFORMATIE DEBITEUR